SELAMAT DATANG KE BLOG SMK. SG. CHOH

Jumaat, Februari 27, 2009

PROGRAM USAHAWAN MUDAPelajar-pelajar sesi petang sedang mengumpul bahan-bahan kitar semula untuk dijual. Ia dianjurkan oleh Program Usahawan Muda di bawah kelolaan Pn Nor Jihan.

Rabu, Februari 25, 2009

Perjumpaan Unit Uniform kali ke 4


Pada petang 25 Februari 2009 ialah perjumpaan semua unit uniform SMKSC buat kali keempat bagi pelajar sesi pagi. Pelbagai aktiviti dijalankan mengikut unit masing-masing. Aktiviti berjalan dengan jayanya.

KAD ATM BANK SIMPANAN NASIONALPn Hamidah dari Bank Simpanan Nasional menyerahkan Kad ATM BSN untuk 39 orang pelajar yang menerima Biasiswa.

Isnin, Februari 23, 2009

BUMI HIJAU


Semua gambar adalah dari blog arkib makmal smksc

Sabtu, Februari 21, 2009

MAJLIS PERMUAFAKATAN IBUBAPA RK KALI KE 2

Majlis Permuafakatan Ibubapa Kelas Rancangan Khas Kali ke 2 telah diadakan pada 21 Februari 2009. En Zawawi, Pegawai Pendidikan Pelajaran Hulu Selangor telah dipilih sebagai Pengerusi bagi Permuafakatan ini. Dalam perbincangan ini pihak ibubapa telah bersetuju untuk membayar RM50.00 seorang untuk menampung program yang akan dijalankan serta mencadangkan agar sebarang bentuk perbincangan hendaklah diadakan sekurang-kurangnya tiga bulan sekali.Ketiga-tiga gambar ini adalah dari blog arkib makmal smksc.

Jumaat, Februari 20, 2009

ENGLISH BY MISS JACQUELINE

MAJLIS WATIKAH PERLANTIKAN

Majlis Watikah Perlantikan Pengawas, Pengawas Pusat Sumber, Pembimbing Rakan Sebaya serta Ketua dan Penolong Ketua Tingkatan telah disempurnakan oleh Tuan Supritendent Norel Azmi b Kamal Afandy.